Meubelmakerij Essence of Wood – Ermelo

Dat een meubel functioneel moet zijn en er goed moet uitzien, spreekt voor zich.
Essence of Wood gaat verder… wij maken degelijke constructies met een perfecte afwerking.

Essence of Wood Meubelmakerij – Interieurbouw vervaardigt interieurs en meubels geheel naar uw wens. Essence of Wood is dé interieurbouwer in Ermelo. In onze werkplaats in Ermelo maken wij de meest waanzinnige meubels en interieurs. Van keukens, tafels, kastenwanden tot complete kantoorinterieurs en praktijkinrichting. Met onze CNC freesmachine kunnen wij vakwerk en precisiewerk leveren. Uw meubel of interieur wordt een pronkstuk zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen.

Hoe wij dat doen?
Wij luisteren naar uw ideeën en plannen en vertalen die in een passend ontwerp en werktekening van uw interieurwensen. Vervolgens wordt uw meubel of interieur in onze werkplaats in Ermelo gemaakt.

Essence of Wood Meubelmakerij – Interieurbouw maakt interieurs en meubels op maat voor bedrijven en particulieren.  Meubels als individueel object, maar ook complete interieurs… we maken eigenlijk alles op het gebied van interieur. Uit eigen meubelmakerij, in de stijl waarin u zich thuis voelt.

Wij maken o.a. diverse soorten kasten, tafels, badkamermeubels, kamer en suite kasten, keukens, kantoorinterieurs, winkelinterieurs en praktijkinrichtingen. Alles op maat en naar uw wensen.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in ons online portfolio waar diverse voorbeelden te vinden zijn van projecten die wij gerealiseerd hebben.

Referenties

Kamphorst Bouwbedrijf
Verloskundigepraktijk Harderwijk
ASD Amsterdam
G&G Van de Zanden Harderwijk
Van Winkoop Autospuiterij

Content Orgels
VO Trucks

Korevaar Sliedrecht
Arjan Pul Afbouw & Montage
Bouwmij PW Schipper te Hilversum
Autrium Juwelen

Scholten Reclamestudio
Monsol Zonweringen
COA Rijswijk
Auto Pul  – Ermelo
Luchttechnischburo  Hey BV
MW Designs te Schijndel

Perfecte afwerking van uw interieur… Bel ons! Tel. 0341-416075