Interieurbouw Harderwijk

Dat een meubel functioneel moet zijn en er goed moet uitzien, spreekt voor zich.
Essence of Wood gaat verder… wij maken degelijke constructies met een perfecte afwerking.

Op zoek naar een geschikte interieurbouwer in Harderwijk en omgeving? Dan heeft u ons nu mooi gevonden! Wij zijn Essence of Wood Meubelmakerij – Interieurbouw, en doen al jaren in interieurs. Als u tijdens uw zoektocht naar interieurbouw in Harderwijk op deze pagina beland bent, is de kans groot dat u een interieur op maat nodig heeft. We praten, als u wilt, graag met u verder over interieurbouw. Alles er op en eraan… Een kopje koffie en een goed gesprek. Bel ons op of vul het formulier op onze contactpagina in. Dan bellen wij u op!

Wilt u meer weten over interieurbouw? Bekijk dan onze verder website en ons portfolio voor interieurinspiratie.

Interieurbouw > Interieurbouw Harderwijk

In onze werkplaats maken wij de meest waanzinnige interieurs. Complete kantoorinterieurs, winkelinterieurs en praktijkinrichtingen. Met onze CNC freesmachine kunnen wij vakwerk en precisiewerk leveren. Uw interieur wordt een pronkstuk zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen.

Wij zijn begonnen als ambachtelijke meubelmakerij, maar zijn inmiddels doorgegroeid naar een modern, computergestuurd bedrijf. Wij werken volgens de principes van een traditionele meubelmakerij, gecombineerd met de meest moderne, technische mogelijkheden van nu. Dit betekent voor u: vakkennis, hoogwaardige producten en een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Kortom: op zoek naar interieurbouw Harderwijk? U heeft ons online gevonden!

Interieurbouw Harderwijk – Bel ons! Tel. 0341-416075